گروه علمی: محققان آمریکایی در مطالعه اخیرشان از تاثیر مصرف نمک بر جریان خون مغز خبر دادهاند و اظهار کردهاند فعال شدن نورونها در هیپوتالاموس باعث کاهش جریان خون میشود. محققان "دانشگاه جورجیا" در مطالعه اخیرشان چگونگی تاثیر مصرف نمک بر سلامت مغز و ارتباط بین فعالیت نورون...
گروه علمی: تحقیقات جدید چربی حیوانی، لبنیات پرچرب و مصرف نمک را برای سلامتی مفید می داند البته با شرایطی. بعد از این که طی یکی دو دهه گذشته ،پژوهش های جدید از چربی بهویژه چربی حیوانی اعاده حیثیت کرد و نشان داد که این نوع چربی از چربی اشباع شده کم ضررتر است. حالا پژوهش ها از دیگر متهمانی که گفته ...
گروه علمی: محققان اخیرا با مطالعه بر روی موشها دریافتهاند که رژیم غذایی حاوی نمک زیاد میتواند با رشد تومورها مبارزه کند.به گزارش ایسنا، گرچه رژیمهای غذایی سرشار از نمک عمدتا پیامدهای منفی بر روی سلامتی افراد دارند و موجب افزایش فشار خون شده و بر سیستم قلبی عروقی تاثیر میگذارند،...
گروه علمی: طبق تحقیقات مشخص شده است که دریافت بیش از حد نمک شش هشدار برای سلامت کلی بدن به دنبال دارد:
کاهش عملکرد مغز
مطالعات محققان کانادایی در سال ۲۰۱۱ نشان داد شانس ابتلا به زوال عقل در این افراد نسبت به کسانی که نمک کمتری مصرف میکردند، بیشتر بوده است.
تورم در بدن
مصرف نمک زیاد باعث ...
گروه علمی: کارشناسان حوزه تغذیه میگویند راههایی برای کاهش نمک در رژیم غذایی شما وجود دارد، اما به نظر میرسد یکی از بهترین راهها، استفاده از جایگزینهای نمک است. محققان در چین میگویند استفاده از جایگزین نمک میتواند به بهبود سلامت قلب کمک کند. اما کارشناسان می...
گروه علمی: نتایج یک بررسی نشان میدهد، جایگزینی نمک با یک جایگزین معمولی میتواند از هزاران سکته و حمله قلبی جلوگیری کند. تحقیقات جدید نشان میدهد در صورت جایگزینی نمک با یک جایگزین معمولی، سالانه از هزاران سکته مغزی و حمله قلبی جلوگیری میشود.
در این مطالعه ۲۰ هزار شهرون چینی ...
گروه علمی:بر اساس تازهترین مطالعات محققان، نمک به دلیل نقش موثر خود در افزایش سکته قلبی و مغزی، بهتر است یا حذف و یا با ماده دیگری جایگزین شود.با توجه به نتایج یکی از بزرگترین مطالعات مداخله رژیم غذایی که انجام شده است، حذف نمک از سفرهها، میزان سکته مغزی، حمله قلبی و مرگ را به میزان قابل ...
گروه علمی: بر اساس یک تحقیق، اگر نمک معمولی روی میز غذا جای خود را به نمک کم سدیم بدهد، میزان سکته مغزی، سکته قلبی و مرگومیر کاهش مییابد.محققان در تلاشاند دولتها را ترغیب کنند تا با همکاری صنایع غذایی، نمکافزایی به موادغذایی را کاهش دهند تا بتوان ...
گروه فیلم: غار نمک در مصر به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکند. بسیاری از ساکنین این شهر برای رهایی از درد استخوان، مفاصل و ... به این غار نمکی عجیب میروند تا در آن ریلکس کنند.این محل حاوی مواد معدنی بسیاریست که مشتریان میتوانند در نمک موجود در آن خوابیده و یا خود را مدفون کنند....
گروه علمی: اینطور ثابت شده که طعم و مزه نمک اعتیادآور است. مغز و بدن ما به گونهای طراحی شده که از نمک برای زنده ماندن لذت ببریم. در طول تاریخ بشر، پیدا کردن نمک دشوار بود به طوری که ولع مصرف نمک یک مکانیسم برای بقا بود.انجمن قلب آمریکا توصیه میکند بزرگسالان باید روزانه ۱۵۰۰ تا ۲۴۰۰ میلی ...
گروه سلامت:متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه استفاده زیاد از نمک میتواند منجر به افزایش فشار خون و ضربان قلب شود،گفت:کم نمک کردن غذا باید کم کم انجام شود و از جایگزینهای مثل آب لیمو، آب غوره و سبزیهای خشکی مثل نعناع و کرفس استفاده کنیم.احمدرضا درستی مطلق، متخصص تغذیه درباره «...
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در قالب یک طرح تحقیقاتی برنامهای را برای کاهش مصرف نمک اجرا کردند.به گزارش ایسنا، مصرف بالای نمک یکی از چالشهای عمده بهداشت عمومی در جهان و از فاکتورهای مؤثر در پرفشاری خون است. گزارش شده است مصرف بیشازحد نمک، ممکن است ...
گروه علمی: بدن کمتر از آنچه فکر می کنید، به نمک نیازمند است: حتی اگر زیاد هم اهل رفتن سراغ ظرف نمک نباشید، هنوز هم این احتمال وجود دارد که بیش از میزان نیازتان به نمک، آن را دریافت کنید.مقادیر زیادی از سدیم و نمک از طریق غذاهای فراوری شده در رستورانها وارد بدن میشود. اغلب آمریکایی...
گروه جامعه: نمک یکی از مهم ترین مواد برای پخت و پز و ماده معدنی متشکل از دو عنصر سدیم (Na) و کلر (Cl) است که برای بدن انسان لازم و ضروری می باشد اما مصرف بیش از حد نمک بسیار مضر بوده و منجر به بیماری های مختلف مانند افزایش فشارخون، حملات قلبی، گرفتگی عضلات و... می شود. بهتر است عوارض جدی که مصرف زیاد ...
گروه علم و فناوری: بسیاری از افراد از عوارض خطرناک مصرف بیش از حد چربی آگاهی دارند و اکنون یک مطالعه به تازگی کشف کرده است که میزان نمکی که میخورید میتواند شما را در برابر بیماریهای ناشی از باکتریها (مانند مسمومیت غذایی کشنده) و ویروسها (مانند کرونا) آسیب پذیرتر شود....
گروه جامعه: با رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف محصولات غذایی با میزان نمک پایین و محدود کردن مصرف مواد غذایی فراوری شده میتوان میزان نمک دریافتی را کاهش داد.به گزارش ایسنا، افراد بزرگسال مجاز به مصرف بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در یک روز نیستند اما بیشتر مردم در آمریکا حدود ۵۰ درصد بیش از مقدار تعیین شده ...
گروه علمی: همزمان با آغاز فاز اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، به شناسایی یکی از عوامل اصلی افزایش فشارخون پرداختهایم. نمک کمتر، زندگی بهتر؛ شعاری که عمل به آن میتواند تا حدودی از مصرف این سم سفید که منجر به افزایش فشارخون میشود، جلوگیری کند.
گروه جامعه: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان مصرف میکنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان ۲۵ کیلوگرم است یعنی ۶ برابر آمار جهانی نان مصرف میکنیم.